2019-04-04 05:05:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Jobb lenne őszintén megosztani félelmeit

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr az ön tizenkettedik sorsterületén hajlamossá teheti önt, hogy magába zárkózzon. Nem beszéli ki magából, ami belül aggasztja, pedig jobb lenne őszintén megosztani félelmeit, és kapcsolatban maradni a környezetével.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Szerelmi kapcsolatát ma igen barátságos hangulat teszi meghitté, és a legszebb érzéseket táplálja partnere iránt. Élvezze ki a pillanatot, teljes ön körül a nyugalom, ezt a Vénusz jó helyzetének köszönheti.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma rengeteg energiával rendelkezik, képes lesz sok mindent megvalósítani, különösen, ha lehetősége van önállóan dolgozni. Nincs harcias kedvében, csak egyszerűen nincs kedve alkudozni, még egy cseppet sem.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma az ön uralkodója, a Hold kellemes fényszöget alkot a Marssal, ami elegendő energiával látja el a kemény és szorgalmat igénylő feladatok elvégzésére. Ma szerelmi élete is mély színezetet kap, zsigereiben fogja érzékelni a vonzalmat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma mélyenszántó, kifinomult felismerésekhez juthat a kapcsolatai terén. Szexuális késztetése is felélénkül, amit partnere viszonozni fog, ezért kapcsolatuk magas hőfokon ég.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon gyenge kommunikációra számíthat, amit félreértések tarkítanak. Amennyire csak lehet, fejezze ki magát érthetően, tegye világossá a részleteket is. Nem alkalmas az idő jogászokkal tárgyalni, uralkodó planétája a Merkúr nem segít ma ebben.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ez a nap egyike azoknak, amikor mindenféle új ötlete támad a munkája hatékonyabbá tételében. Ma könnyen figyelembe veszi kollégái érzékenységét is. Remekül tud aprólékos feladatokkal bíbelődni, szinte sziporkázik ma a munkahelyén.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Fellépése rendkívül határozott, energikus és ma magához vonzhat hasonlóan erős és bátor embereket, önbizalma láttán a többiek szívesen működnek önnel együtt, ha kell meg tudja védeni álláspontját. Nyugodtan magához ragadhatja a kezdeményezést.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Pénzügyekre kedvező a mai nap, ha nem túl kacifántos dologról van szó. Közérzete jó, ajánlatos valamilyen fizikai munkát végeznie, lehetőleg szabadban, esetleg rövidebb utazást is megtehet a mai napon.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Jó időszak lenne a mai, ha például befejezné a szakdolgozatát vagy más egyéb szakállas témákba is belefoghat, ugyanis szellemi erőnléte kiváló. Ezt az uralkodó planétájának köszönheti, a Szaturnusz kedvező sugárzásokat kap a Merkúrtól.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Észjárása hirtelen felélénkül, és igen aktívvá válik, mindenféle szellemi tevékenységre alkalmas a mostani időszak. Használja fel ezt a mai napot valamilyen kutatómunkára és fokozott figyelemmel ügyeljen arra, hogy mindenki értse a másikat.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön által értékesnek tartott dolgokkal érdemes ma foglalkoznia, és könnyen pénzt csinálhat bármiből. Terveket szövögethet, elgondolkodik a jelenlegi vagyoni helyzetén, őszintén mérje fel céljait. A Nap segítségére lehet ebben, ugyanis a második sorsterületén ragyog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: